OP ZOEK NAAR EEN VEILIG & BETROUWBAAR STEMSYSTEEM?

Avint_stemsysteem_smartphones_free_NL

BEVEILIGD STEMSYSTEEM

U organiseert binnenkort een congres, event of andere bijeenkomst en bent op zoek naar een stemsysteem om meer interactie en diepgang met het publiek te creëren. Er zijn aardig wat aanbieders in interactieve stemsystemen, ofwel stemkastjes, maar zijn al deze stemsystemen wel veilig en betrouwbaar?

Veel stemsystemen werken via internet. Dit kan handig zijn op een locatie met een sterk WiFi-signaal, met een kleinere groep mensen, en waarbij de informatie die wordt uitgewisseld tijdens het stemmen niet confidentieel is. Indien een grote groep mensen tegelijkertijd het WiFi-netwerk opgaat om te kunnen stemmen, kan het stemsysteem gaan haperen, of in het ergste geval compleet uitvallen. Bovendien komen stemgegevens op het wereldwijde web terecht, en kunnen slimmeriken zo bij de gegevens komen.

Avint is een beveiligd en betrouwbaar stemsysteem en wanneer de Wifi van een event locatie niet toereikend zou zijn komen we langs met ons eigen netwerk. We garanderen dat het systeem met ons eigen netwerk niet hapert of uitvalt. Daarnaast verlaten uw gegevens met het gebruik van ons eigen netwerk de ruimte niet, waardoor uw gegevens op geen enkele manier op straat kunnen komen te liggen.

WAT IS AVINT?

Avint is een draadloos, interactief stemsysteem waarmee uw publiek kan deelnemen aan presentaties en vergaderingen. Het werkt cross platform op ieder apparaat waarmee u op Wifi kan. 

Met Avint kunt u tijdens uw bijeenkomst live vragen stellen aan alle aanwezigen in de zaal, die zij  hierna op hun eigen device direct kunnen beantwoorden.Resultaten worden vervolgens op een groot scherm weergegeven voor het gehele publiek.

Door het inzetten van Avint kunt u bijvoorbeeld de mening of het niveau van uw doelgroep peilen, wat weer kan bijdragen aan een bedrijfsstrategie of verbetering van trainingen.

Avint_Stemsysteem_devices_NL2

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up