EEN SURVEY TOOL VOOR UW EVENT

Avint_Stemsysteem_devices_NL2

SURVEY OF ENQUÊTE

Een belangrijke vraag die iedereen heeft bij het organiseren van een evenement of presentatie is: Heb ik mijn doel behaald en kan ik mijn Return On Investment meten? Dit is vaak lastig te meten. Om te evalueren wordt er vaak een survey of enquête gebruikt. Deze wordt meestal met pen en papier tijdens het evenement, of door een later verstuurde e-mail, afgenomen. Dit is niet ideaal. Een papieren enquête is niet meer van deze tijd en bij een e-mail achteraf herinneren bezoekers uw event niet meer precies of hebben ze geen zin meer om de survey in te vullen.

Avint heeft een uitstekend alternatief! Avint is een interactief stemsysteem waarmee u vragen kunt stellen tijdens uw presentatie of evenement. Het publiek kan deze vragen simpel beantwoorden door middel van hun eigen smartphone of tablet. Hierdoor ontstaat er ook meer interactie. Na afloop van uw evenement is Avint erg handig te gebruiken voor het live invullen van een digitale survey. Uw bezoeker kan deze meteen beantwoorden met eigen smartphone of tablet. Avint brengt zo een slimme oplossing om direct na afloop van een evenement goed te kunnen evalueren.

WAT IS AVINT?

Avint is een draadloos, interactief stemsysteem waarmee uw publiek kan deelnemen aan presentaties en vergaderingen. Het werkt cross platform op ieder apparaat waarmee u op Wifi kan.

Met Avint kunt u tijdens uw bijeenkomst live vragen stellen aan alle aanwezigen in de zaal, die zij  hierna op hun eigen smartphone direct kunnen beantwoorden. Resultaten worden vervolgens op een groot scherm weergegeven voor het gehele publiek. Maar het kan ook andersom, zo kan het publiek ook vragen stellen aan de presentator. De interactie die met het stemsysteem tot stand komt, zorgt ervoor dat bezoekers tijdens een presentatie veel meer betrokken raken.

Door het inzetten van Avint kunt u bijvoorbeeld de mening of het niveau van uw doelgroep peilen, wat weer kan bijdragen aan een bedrijfsstrategie of verbetering van trainingen.

Avint_stemsysteem_smartphones_NL

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up