STEMKASTJE VOOR EEN BIJEENKOMST NODIG?

EEN MODERN STEMKASTJE

Bent u op zoek naar stemkastjes of een stemapp voor uw bijeenkomst? Dan is het stemsysteem Avint precies wat u nodig heeft! Avint is een interactief stemsysteem dat via uw Wifi netwerk werkt en het mooiste van allemaal, u heeft geen stemkastje nodig. Avint is uitermate geschikt voor uw mobiel, tablet of laptop. Dit bespaart u het huren van dure stemkastjes.

Het voordeel van Avint is dat u veel meer mogelijkheden heeft. Waar u met normale stemkastjes vaak alleen maar multiplechoice-vragen kunt gebruiken, maakt Avint het mogelijk om ook open vragen te stellen, maar u kunt ook open vragen ontvangen van uw publiek. De antwoorden en vragen kunnen live op het scherm getoond worden. Zo betrekt u uw publiek meteen in uw presentatie.

Avint_Stemsysteem_devices_NL2
Avint_stemsysteem_smartphone_NL

WAT IS AVINT?

Avint is een draadloos, interactief stemsysteem waarmee uw publiek kan deelnemen aan presentaties en vergaderingen. Het werkt cross platform op ieder apparaat waarmee u op Wifi kan. 

Met Avint kunt u tijdens uw bijeenkomst live vragen stellen aan alle aanwezigen in de zaal, die zij hierna op hun eigen device direct kunnen beantwoorden. Resultaten worden vervolgens op een groot scherm weergegeven voor het gehele publiek. 

Door het inzetten van Avint kunt u bijvoorbeeld de mening of het niveau van uw doelgroep peilen, wat weer kan bijdragen aan een bedrijfsstrategie of verbetering van trainingen. 

HOE WERKT AVINT?

Avint werkt via uw eigen Wifi netwerk. Dit bespaart u het downloaden van een stemapp. Door te kiezen voor het juiste WiFi netwerk kunt u de webbrowser openen en Avint opstarten. Hier kunt u inloggen met uw eigen persoonlijke gegevens en daarna kan de interactie beginnen. De presentator of voorzitter kan zelf vragen of stellingen invoeren via zijn eigen dashboard. Deze kan hij nog tijdens de presentatie aanpassen zonder dat het publiek hier iets van merkt.

Avint_stemsysteem_smartphones_free_NL

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up