STEMKASTJE HUREN?

Avint_stemsysteem_smartphones_free_NL

STEM MET EIGEN TELEFOON

Wilde u vroeger dat er gestemd werd tijdens een bijeenkomst? Dan kon u hiervoor stemkastjes huren. Tegenwoordig bent u veel flexibeler, en kunt u met uw eigen mobiele telefoon, tablet of laptop stemmen. U hoeft dus geen stemkastjes meer te huren. Dit scheelt weer extra geld!

Met Avint kunt u op een moderne manier stemmen tijdens een event of andere bijeenkomst. Dit doet u met uw eigen smartphone. Antwoorden ziet u binnen enkele seconden terug op het presentatiescherm. Naast de multiplechoice-optie, kunt u met Avint ook open vragen stellen naar het publiek en vice versa. Op deze manier brengt u veel meer inhoud en diepte aan een presentatie.

Ook is stemmen nu veel flexibeler. Met een stemkastje moest vroeger ruim van te voren de vragen worden bedacht, en waren er vaste antwoorden. Hier kon niet meer van afgeweken worden tijdens de bijeenkomst. Met Avint heeft u  de mogelijkheid om ter plekke nog vragen te wijzigen, te verwijderen of toe te voegen.

WAT IS AVINT?

Avint is een draadloos, interactief stemsysteem waarmee uw publiek kan deelnemen aan presentaties en vergaderingen. Het werkt cross platform op ieder apparaat waarmee u op Wifi kan. 

Met Avint kunt u tijdens uw bijeenkomst live vragen stellen aan alle aanwezigen in de zaal, die zij  hierna op hun eigen device direct kunnen beantwoorden.Resultaten worden vervolgens op een groot scherm weergegeven voor het gehele publiek. Daarnaast biedt Avint interactie die ervoor zorgt dat uw publiek meer in uw presentatie betrokken raakt.

Door het inzetten van Avint kunt u bijvoorbeeld de mening of het niveau van uw doelgroep peilen, wat weer kan bijdragen aan een bedrijfsstrategie of verbetering van trainingen.

Avint_stemsysteem_smartphone_NL
Avint_Stemsysteem_devices_NL2

HOE WERKT AVINT?

Avint werkt op ieder apparaat dat verbinding met Wifi kan maken. U kiest voor uw eigen Wifi netwerk of het Wifi netwerk van Avint en gaat vervolgens naar de mobiele site van Avint waar u kunt inloggen. Daarna kan de interactie meteen beginnen. Hierdoor is het dus ook niet nodig om een stemapp te downloaden. Dit is een extra voordeel van Avint als event tool.

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up