‘De populariteit van AVINT is de afgelopen tijd flink toegenomen. We zijn nu ongeveer een jaar verder sinds de introductie van ons eigen stemsysteem en de aanvragen nemen met de maand toe. Mensen hebben over ons gelezen of gehoord via een relatie en willen graag AVINT inzetten tijdens hun congres, evenement of andere bijeenkomst. Helemaal top vinden wij dat, vooral omdat er in deze markt nog wel een paar andere aanbieders zijn. Dat bedrijven dan voor ons kiezen is een groot compliment’, aldus marketing manager Fleur Paijens.

‘Eén van de redenen dat klanten met ons samen willen werken is dat we als één van de weinigen aanbieders in de markt volgens de compliance regels werken die veel ( financiële) instellingen en bedrijven tegenwoordig handhaven. De data die tijdens de sessies van een event aan bod komen blijven in de ruimte en kunnen niet het internet op. Een veilig gevoel voor bedrijven’, zegt Paul Notebaart, AVINT ontwikkelaar bij Aventiq.

Om meer mensen binnen de branche kennis te laten maken met AVINT, staan we 1 & 2 april op Event15 (standnummer B093) en hebben we weer een mooi demo filmpje gemaakt:

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/118900938″ width=”1280″ height=”720″]

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up