Dat we de afgelopen maanden niet stil hebben gezeten is wel duidelijk. Naast de aanvragen die eind vorig jaar nog even snel binnenstroomden, werd er ondertussen ook al enige tijd gewerkt aan een nieuw product genaamd Avint Web en de daarbij vernieuwde website!

Met de introductie van Avint Web zijn we als stemtoolaanbieder helemaal compleet. De web-variant geeft klanten de mogelijkheid om nu ook online te stemmen via een reguliere WiFi-verbinding. Dit maakt de web-versie uitermate geschikt voor de wat kleinere bijeenkomsten en wanneer er op verschillende plekken in de wereld tegelijkertijd moet worden gestemd. Bovendien is Avint Web helemaal zelf te bedienen en qua vormgeving te customizen. Zo heeft de organisator zelf de touwtjes in handen. Om zelf aan de gang te gaan hebben we bovendien een tutorialkanaal opgezet waar stap voor stap alles wordt uitgelegd hoe men te werk moet gaan. Erg handig. Mocht het toch niet lukken? Dan is er altijd nog de helpdesk. Zo staat men er dus nooit alleen voor.

Helemaal leuk is dat we naast de nieuwe web-variant, ook een gratis trial-versie beschikbaar stellen. Zo kan u de tool zelf een keer uitproberen voor bijvoorbeeld een kleine bijeenkomst of vergadering.

Door de komst van Avint Web, is het reeds bestaande product onder de naam ‘Avint’ dan ook van titel veranderd naar Avint Pro. De pro-versie is en blijft nog steeds de beste keuze voor grotere evenementen en bijeenkomsten, omdat het werkt met een eigen netwerk waardoor u nooit problemen krijgt met een haperende internetverbinding van de locatie. Ook is het extra veilig, omdat het netwerk niet in contact komt met internet. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat Avint Pro wordt bediend door een Avint operator. Zo hoeft de organisator van het event helemaal niks te doen, en kan hij/zij zich richten op andere belangrijke zaken.

Alle informatie over Avint inclusief de prijzen en gratis trial-versie zijn te vinden op de website.

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up