Stem nu voortaan gratis met je smartphone!

Gratis stemmen op een bijeenkomst? Huh, bestaat dat gratis?  Ja, je leest het goed! We gooien voortaan onze deuren open en willen meer mensen bekend maken met onze uitgebreide stemtool. Wat is dan een betere manier dan het gratis aan te gaan bieden?

Met ons stemsysteem kan men multiple choice en live messaging vragen aan het publiek stellen. We zijn al een aantal jaren bekend op de eventmarkt, maar ook buiten deze branche wordt er veel gebruik gemaakt van Avint én komen er steeds meer aanvragen vanuit het buitenland.

Avint kent twee stemsysteem varianten. De oude vertrouwde Pro-versie, waarbij een Avint operator op het event aanwezig is en zorgt dat alles werkt. Deze variant is inclusief een eigen Avint netwerk, waardoor men geen internet nodig heeft. Handig en extra veilig, aangezien gegevens op geen enkele manier het internet op kunnen.

De andere stemvariant genaamd Avint Web biedt weer andere voordelen. Het is namelijk veel goedkoper dan de Pro variant, aangezien het een do-it-yourself stemsysteem is, waarbij de organisator zelf de operator is. Avint Web werkt via internet ( uiteraard in beveiligde modus) waardoor je zelfs op meerdere locaties tegelijkertijd kan stemmen.

Stem nu GRATIS!

Avint_stemsysteem_smartphone_NLVanaf april is Avint Web gratis en onbeperkt te gebruiken tot 50 personen, onder de naam Avint Free. Met Avint Free heb je dezelfde voordelen als de Web-variant. Naast multiple choice vragen, kan je ook gebruik maken van open vragen en kunnen antwoorden worden weergegeven in een word cloud.

De gratis variant komt tevens met de mogelijkheid een eigen logo en huisstijl toe te voegen. Lukt het niet? Dan geven ze ook nog gratis support via mail of telefoon. Bovendien worden resultaten van de stemsessie niet openbaar gedeeld.

Te mooi om waar te zijn? Zo klinkt het bijna wel, maar we zijn er van overtuigd dat we het beste stemsysteem van Nederland zijn en willen dit graag iedereen laten ervaren. Een tegenprestatie? Die is er niet, al hopen we natuurlijk dat je fan van ons wordt en het aan iedereen doorverteld.

Meer dan 50 personen?

Heb je een bijeenkomst waar meer dan 50 personen aan zullen deelnemen? En wil je gebruik maken van een stemsysteem? Dan hebben we met onze Web en Pro variant zeer concurrerende prijzen die al beginnen bij € 1,- per persoon. Wil je dus graag jouw event interactiever maken zonder daarbij financieel te veel risico te lopen, dan is Avint zeker de moeite waard!

Maak vandaag nog een Avint Free account aan!

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up