In één oogopslag zien wat je publiek denkt of vindt van een presentatie? Dat is heel makkelijk met de nieuwe word cloud functie van Avint web. Je deelnemers versturen hun gedachten digitaal via hun eigen smartphone naar de Avint operator en vervolgens worden de reacties weergegeven in een word cloud op een presentatiescherm. Hoe vaker iets wordt gezegd, hoe groter het woord.

Avint word clouds zijn trouwens niet zomaar word clouds, want ze kunnen:

  • Direct live op beeld met één druk op de knop zonder gedoe
  • Met stopwoordfilters in Nederlands, Engels, of met uw eigen woordenlijst
  • Geanimeerd met beeldeffecten, voor net dat beetje extra
  • Met mooie fancy lettertypes
  • De keuze uit losse of samengestelde woorden (bijv: Minister van Onderwijs)
  • Zelf in te stellen tekstrichtingen en tekstkleuren

Naast de nieuwe word cloud functie, heeft Avint nog meer leuke updates voor de web-variant.  Zo zijn er een aantal mooie lettertypes toegevoegd om de presentaties nog meer te verfraaien en is het nog makkelijker geworden om Avint in eigen huisstijl op te maken.

Speech bubbles

Maar de allerleukste update, naast de word cloud functie, is misschien nog wel de speech bubble. Reacties van het publiek konden al mooi in beeld scrollen, maar nu kan het ook door middel van tekstballonnen, zoals bij Whatsapp. Een lekker luchtige weergave!

Tekstballonnen

 

 

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up