Aventiq greep op Event15 de kans om te laten zien waarom Aventiq, met AVINT, het verschil maakt in de branche. Met een beursstand van slechts 6 m2 was de ruimte beperkt, maar liet Aventiq zich zeker niet uit het veld slaan. De interactieve demonstratie van AVINT in combinatie met de inspirerende achterwand trokken veel aandacht.

Aventiq showde alle geïnteresseerden het interactieve stemsysteem AVINT. Speciaal voor Event15 vulde Aventiq een op maat gemaakte presentatie, waarin AVINT een dominante rol speelde. Door middel van de aanwezige IPad’s kon iedereen met eigen ogen zien en ervaren hoe gebruiksvriendelijk en eenvoudig het systeem werkt. Beursbezoekers werd gevraagd een vraag te beantwoorden op de IPad en waren verrast bij het zien dat hun bijdrage direct zichtbaar was en invloed had.

Het resultaat: Veel waardevolle gesprekken kwamen voort uit deze interactieve en verrassende manier van benaderen. Daarnaast eindigde de tweede beursdag met een mooi gevulde ‘Word Cloud’, mede mogelijk gemaakt door de beursbezoekers. Dank jullie wel hiervoor!

Nieuwsgierig? Check hieronder de videoAVINT op Event15‘. Voor meer informatie, check de online brochure van AVINT.

Event, tot volgend jaar!

 

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/124030600″ width=”1280″ height=”720″]

Compilatievideo ‘AVINT op Event15‘. Voor meer video’s check ons Vimeo account.

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up