Afgelopen vrijdag werd het Avint stemsysteem ingezet tijdens de Gouden Giraffe. De stemming zat er goed in en dit was een goede opmaat voor de verkiezing van de grootste evenementenprijzen van het jaar. Meer dan 400 deelnemers hebben via Avint gestemd op de winnaar van hét event van het jaar en dé oeuvreprijs.

Het zou natuurlijk goed mogelijk kunnen zijn dat u binnenkort zelf ook een evenement organiseert? En een stemsysteem nodig heeft om tijdens een presentatie meer interactie te kunnen creëren met het publiek?

Met Avint kunt u niet alleen stemmen, maar ook open vragen sturen naar het publiek en vice versa. Bezoekers antwoorden met hun eigen smartphone en resultaten worden vervolgens direct weergegeven op het presentatiescherm voor het gehele publiek.

Door het inzetten van Avint kunt u nog beter achter de mening en kennis van uw bezoekers komen tijdens een presentatie of vergadering. Deze resultaten kunnen bijdragen aan een verbetering van een bepaalde bedrijfsstrategie  of bezoekerstevredenheid.

U kunt nu zelf Avint GRATIS een maand uitproberen en testen of het een geschikt stemsysteem is voor uw bijeenkomst, presentatie, vergadering of evenement. Ga naar www.avint.nl en vraag het aan.

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up