Al enige tijd bestaan er systemen in de eventbranche die interactiviteit met het publiek mogelijk maken. Met interactiviteit bedoelen we dat een spreker op een bijeenkomst live vragen kan stellen aan bezoekers en dat deze tegelijkertijd kunnen antwoorden door middel van een apparaat.

Vroeger gebeurde dit met stemkastjes. Hedendaags zijn er veel betere stem- en response systemen op de markt. Systemen die werkzaam zijn op laptops, tablets en natuurlijk op smartphones. Dat wil zeggen dat men niet meer gebonden is aan stemkastjes met beperkte functionaliteiten. Door gebruik te maken van de nieuwe generatie stem systemen zijn de mogelijkheden voor de organisator verdubbeld. Zo kan men met de huidige systemen tot een paar minuten voor aanvang van een sessie nog vragen wijzigen. Maar ook kunt u kiezen of het publiek anoniem reageert of niet, hoe en welke resultaten worden weergegeven op het projectiescherm tijdens de bijeenkomst en of de stemsessie volledig in uw eigen huisstijl wordt weergegeven.

Toch twijfelen organisatoren soms nog of zij gebruik willen maken van een technische tool/app op hun evenement. Zijn de kosten hiervan niet te hoog? Zijn de opties niet heel erg beperkt en is dit niet veel te technisch/ingewikkeld?

Eventbranche.nl heeft deze maand een rubriek over evenementenapps en applicaties. In deze rubriek wordt ingegaan op de vraag of er nog een drempel is voor het inzetten technische tools/hulpmiddelen op een evenement en wordt er gekeken naar nieuwe ontwikkelingen of noviteiten op het gebied van deze tools/hulpmiddelen.

Benieuwd hoe wij bij Avint eventuele drempels beslechten en met welke nieuwe ontwikkelingen en noviteiten wij bezig zijn? Lees dan nu de rubriek op Eventbranche.nl.

Deel 1: Eventapps: drempel is laag maar maatwerk is onbetaalbaar

Deel 2: Interactieve totaaloplossingen zijn in, veel info is passé

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up