Het interactieve stemsysteem Avint geniet van toenemende interesse uit het buitenland. Het stemsysteem werd de afgelopen periode al op enkele evenementen van de Europese Unie in Nederland ingezet en dat is over de grens niet onopgemerkt gebleven. Daarom heeft Avint besloten om het stemsysteem en de website beschikbaar te maken in het Engels, Duits en Frans.

In Nederland werd Avint al gebruikt tijdens vooraanstaande evenementen zoals de Gouden Giraffe en de Global Conference on Cyberspace. Hierdoor ontstond er natuurlijk meer bekendheid in de rest van Europa. Vanuit Duitsland, België en Frankrijk kwamen meerdere aanvragen binnen. Vanwege deze internationale ontwikkelingen heeft Avint de website en het stemsysteem in verschillende talen beschikbaar gemaakt.

Avint is een stemsysteem waarbij meer interactie kan worden gecreëerd tijdens een presentatie. De presentator kan door middel van Avint vragen aan het publiek stellen en zij kunnen door middel van hun eigen smartphone reageren. De resultaten kunnen daarna direct op een scherm vertoond worden. Hierdoor ontstaat er meer interactie en geeft Avint meer kwaliteit aan een bijeenkomst.

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up