Met het gratis stemsysteem van Avint betrek je het publiek tijdens een presentatie. Je stelt vragen en laat het publiek direct antwoorden via een een smartphone. 
Antwoorden worden vervolgens weergegeven op het presentatiescherm, het Avint Screen.

Hieronder is het standaard Avint Screen weergegeven, maar je kan het Avint Screen ook helemaal aanpassen in je eigen (huis)stijl.  Heb je liever blauwe balken in plaats van groene? Of een ander lettertype? Een andere achtergrond? Dit kan allemaal met Avint. En het is nog gemakkelijk ook!

avint screen

Algemene tips voor een mooi en duidelijk Screen
– Zorg voor voldoende contrast. Voor presentaties op een groot scherm is een donkere achtergrond met een lichte letter het meest geschikt. Vermijd een witte achtergrond met zwarte letters. Het publiek kan hier niet lang naar kijken. Wanneer letters en achtergrond bijna dezelfde kleur hebben is de presentatie onleesbaar.
– Maak voor de opmaak van je achtergrond gebruik van een programma als Photoshop. Voor de beste kwaliteit achtergrond maak je gebruik van een afbeelding met dezelfde resolutie als je scherm/projector (ca. 1920 x 1080 pixels).
– Gebruik niet teveel verschillende kleuren in je presentatie. Teveel kleuren maken je dia’s druk en dit leidt af.
– Test de presentatie vooraf op locatie. Het kan zijn dat bepaalde kleuren en/of opmaak niet zo uitkomt als je had verwacht.

Word Cloud
Naast het Avint Sreen is het ook mogelijk om de Word Clouds volledig aan te passen aan je eigen wensen. Wat zijn de mogelijkheden?
– Keuze uit mooie fancy lettertypes.
– De keuze uit losse of samengestelde woorden (bijv: Minister van Onderwijs).
– Zelf in te stellen tekstrichtingen, tekstgrote en tekstkleuren.

Hieronder vind je alvast wat inspiratie. Succes met het maken van je eigen Avint Screen!

Avintscreen12

Avintscreen11

Avintscreen13

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up