Het interactieve stemsysteem Avint geniet van toenemende interesse vanuit diverse gemeenten. Het stemsysteem werd de afgelopen periode al op vele evenementen, bijeenkomsten en raadsvergaderingen van Nederlandse gemeenten ingezet.

Een voorbeeld hiervan is het zomeravondgesprek online communicatie van de Gemeente Stichtse Vecht. Op dinsdag 23 augustus organiseerde zij voor raadsleden, inwoners en lokale ondernemers een bijeenkomst over online communicatie en dienstverlening. Onderaan dit artikel zijn enkele sfeerimpressie foto’s te zien van Avint tijdens deze bijeenkomst.

Avint leent zich perfect voor evenementen, bijeenkomst en raadsvergaderingen. Avint is een stemsysteem waarbij meer interactie kan worden gecreëerd. Door middel van Avint kunnen er vragen aan het publiek worden gesteld en zij kunnen door middel van hun eigen smartphone reageren. De resultaten kunnen daarna direct op een scherm getoond worden. Hierdoor ontstaat er meer interactie en geeft Avint meer kwaliteit aan een bijeenkomst.

Er kan gekozen worden voor Avint Web of Avint Pro.

De web-variant van Avint geeft klanten de mogelijkheid om online te stemmen via een reguliere WiFi-verbinding. Zo heb je als organisator zelf de touwtjes in handen.

Een van de redenen dat gemeenten kiezen voor Avint Pro is dat Avint als één van de weinigen aanbieders in de markt volgens de compliance regels werkt die veel gemeentelijke instellingen en bedrijven tegenwoordig handhaven. De data die tijdens de sessies van een event aan bod komen blijven in de ruimte en kunnen niet het internet op. Een veilig gevoel dus. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat Avint Pro wordt bediend door een Avint operator.

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up