Avint is succesvol gebruikt bij de Beste Ondernemers Visie (BOV) – Food to Fit Awards, georganiseerd door Junior Chamber International (JCI) in ‘s-Hertogenbosch. Mede door het gebruik van Avint werd het evenement een interactieve bijeenkomst en kon de beste ondernemersvisie gekozen worden.

Tijdens de BOV – Food to Fit Awards wilde JCI graag een interactief element toevoegen aan de presentaties. Door het gebruik van Avint werd het publiek geïntereseerd in de presentaties en werd er interactie met de sprekers gecreëerd. “Het stemsysteem was een groot succes en heeft zeker de sfeer en het interactieniveau van het event op een hoger niveau gezet,” aldus Berith Spoelstra van JCI.

De BOV is een verkiezingstraject voor de ondernemer uit de regio met de beste ondernemersvisie op zijn vakgebied (gelinkt aan een thema). Met als hoogtepunt de ‘grande finale’ in de vorm van een event voor en door (MKB-) ondernemers. Deze ondernemers kunnen zichzelf en hun organisatie vanuit energie en drive profileren in de regio en een kans maken op de BOV trofee.

 

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up