AVINT, het interactieve stem- en responssysteem, is ingezet tijdens de Global Conference on Cyberspace (GCCS2015) in het World Forum in Den Haag op 16 en 17 april 2015. Op deze cybertop maakte AVINT een veilige interactieve sessie met 1500 vertegenwoordigers mogelijk.

Gedurende de GCCS2015, de internationale conferentie over internetveiligheid, ontmoeten vertegenwoordigers van overheden, de private sector en het maatschappelijk middenveld elkaar. De begrippen veiligheid en betrouwbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel. Voordat bepaald kon worden of AVINT daadwerkelijk een geschikt systeem was voor de Cybertop en het aan de strenge veiligheidseisen voldeed, moest het systeem dan ook een uitgebreide test ondergaan. AVINT kwam hier glansrijk doorheen en is daarmee, ook op het hoogste niveau van internetveiligheid en –privacy, bestempeld als veilig en betrouwbaar systeem.

AVINT is benaderd door de PRG Group, in opdracht van Scenarios 4 Summits, voor het inzetten van AVINT als interactieve tool tijdens de Global Conference on Cyberspace. Na een uitgebreide screening is het verkozen als hét interactief systeem voor het GCCS tijdens de ‘scenario based policy discussions’. Gedurende deze interactieve discussie werd gebruik gemaakt van de mogelijkheden: ‘live messaging’, ‘multiplechoice’ en ‘word clouds’ (zie foto’s hieronder). AVINT maakte het op deze manier mogelijk dat alle 1500 vertegenwoordigers in de zaal een eigen stem konden uitbrengen en een direct zichtbare bijdrage konden leveren aan de discussie.

Inmiddels hebben vele positieve reacties over AVINT en de mogelijkheden ons bereikt, waardoor we de bijdrage van AVINT tijdens de GCCS2015 succesvol kunnen noemen!

AVINT MULTIPLECHOICE TIJDENS GLOBAL CONFERENCE ON CYBERSPACE

AVINT MULTIPLECHOICE TIJDENS GLOBAL CONFERENCE ON CYBERSPACE

AVINT WORD CLOUD TIJDENS GLOBAL CONFERENCE ON CYBERSPACE

Security Summit

AVINT OP TWITTER | GLOBAL CONFERENCE ON CYBERSPACE

AVINT OP TWITTER - GLOBAL CONFERENCE ON CYBERSPACE

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up