AVINT heeft weer een bijeenkomst interactief mogen maken. 28 en 29 mei 2015 werd het systeem, ingezet tijdens het Air Power Symposium op het voormalig Marinevliegkamp Valkenburg. Genodigden hebben hierdoor actief deel kunnen nemen aan diverse presentaties tijdens de bijeenkomst.

Het Air Power Symposium is een jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd door het Ministerie van Defensie. De luchtmacht kiest elk jaar een actueel thema. Het thema van 2015 was ‘Pilots versus Nerds’, waarbij de invloed en het effect van de ontwikkeling van de informatietechnologie op de militair, de vlieger en de wapensystemen van de toekomst besproken werden. Aventiq is benaderd door de PRG Group, in opdracht van Scenarios 4 Summits, voor het inzetten van AVINT als interactieve tool tijdens het Air Power Symposium. Onder leiding van dagvoorzitter Sofie van den Enk gaven 8 sprekers hun visie op de toekomst. Tijdens deze presentaties konden, door de integratie van AVINT, vragen worden gesteld door, en aan, het publiek. Daarnaast konden in stemrondes de (anonieme) meningen uit het publiek worden gepeild.

Inmiddels hebben we enthousiaste reacties mogen ontvangen over AVINT en is op Twitter door genodigden positief getweet over de interactiviteit tijdens de presentaties. Hierdoor kunnen we de bijdrage van AVINT tijdens het Air Power Symposium succesvol noemen!

Start typing and press Enter to search

Vanaf heden bieden wij enkel nog onze Avint Pro diensten aan. Heeft u nog een Avint Web abonnement? Neem dan contact op met info@avint.nl

 

Scroll Up